Kurophold Polen: Polen – Nord

Kurophold Nord Polen med ekstra gode anmeldelser. Onlinebooking af de bedste wellness ophold i Polen.

Kurophold Polen Hotel Aquarius SPA Ul. Kasprowicza 24

Hotel Aquarius SPA, Kurophold Polen

Hotel Aquarius SPA Ul. Kasprowicza 24, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Fremragende 8,7 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 9 minutters gang fra stranden. Det 5-stjernede Hotel Aquarius SPA ligger 550 m fra den brede sandstrand i Kołobrzeg og blot 130 m fra en strandpark. Der er gratis WiFi overalt, og om sommeren er der et privat strandområde med liggestole til rådighed mod tillægsgebyr.Gæsterne har adgang til det rummelige spa- og wellnesscenter, hvor der bydes på rekreativ pool, 25 m sportspool, et kompleks med saunaer og dampbade samt solrig terrasse med liggestole i hotellets have. Man kan desuden nyde et bredt udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger eller benytte det fuldt udstyrede fitnessrum.

Kurophold Polen Spa Bagiński & Chabinka ul. Gryfa Pomorskiego 74

Spa Bagiński & Chabinka, Kurophold Polen

Spa Bagiński & Chabinka ul. Gryfa Pomorskiego 74, 72-500 Międzyzdroje, Polen
“Meget godt 8,5 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 3 minutters gang fra stranden. Spa Baginski & Chabinka ligger i et fredeligt skovområde, blot 150 m fra en strand. Resortet byder på gratis internetadgang samt sauna, spabad, dampbad, indendørs swimmingpool og fitnesscenter, som alle kan benyttes uden beregning.

Værelserne er indrettet i en klassisk stil med varme farver. De omfatter alle tv, værdiboks, egen balkon og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Kurophold Polen Kościuszki 16

Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, Polen

Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, Polen Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Godt 7,7 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 3 minutters gang fra stranden. Det 4-stjernede Hotel Diva Spa ligger i en rolig park ud til havet i Kołobrzeg, 2 minutters gang fra stranden. Hotellet har værelser med balkon og gratis internetadgang. Gæsterne kan slappe af i hotellets spa-center med spa-sauna, spabad, saltgrotte og den store indendørs swimmingpool.

De elegant indrettede værelser på Diva Spa er med værdiboks. De har endvidere alle satellit-tv og eget badeværelse med brusekabine. Der kan lejes strandskærme og liggestole på hotellet. Samtlige værelser er med balkon

Kurophold Polen Ikar Plaza ul. Wschodnia 35

Ikar Plaza, Kurophold Polen

Ikar Plaza ul. Wschodnia 35, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Meget godt 8,3 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Det elegante Ikar Plaza ligger blot 100 m fra sandstranden i Kołobrzeg. Hotellet huser desuden en spa med uden- og indendørs swimmingpools, hvor der tilbydes en vifte af krops- og ansigtsbehandlinger.

De lyse værelser på Ikar er indrettede i varme farver. De har stort eller lille opholdsområde, LCD-tv med satellitkanaler samt balkon.

Kurophold Polen Hotel Cesarskie Ogrody ul. Stanisława Wyspiańskiego 34a

Hotel Cesarskie Ogrody, Kurophold Polen

Hotel Cesarskie Ogrody ul. Stanisława Wyspiańskiego 34a, 72-600 Świnoujście, Polen
“Meget godt 8,3 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Der er højt til loftet på værelserne på Cesarskie Ogrody, der er indrettede i lyse farver. De har køleskab samt badeværelse med brusebad og hårtørrer. Nogle af værelserne har balkon. Der tilbydes gratis internetadgang.

Hotellets restaurant serverer hjemmelavede polske specialiteter, der kan nydes under åben himmel i haven i sommersæsonen. Selve hotelbygningen, der blev bygget for mere end 100 år siden, er et historisk vartegn.

Der tilbydes tøjvask og strygning samt opbevaring af værdigenstande. Der findes desuden en indendørs swimmingpool, spabad, saltgrotte, saunaer, massagebrikse samt et fitnesslokale. En vifte af skønhedsbehandlinger kan bestilles.

Kurophold Polen Hotel Haffner Haffnera 59

Hotel Haffner, Kurophold Polen

Hotel Haffner Haffnera 59, Dolny Sopot, 81-715 Sopot, Polen
“Fremragende 8,6 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 4 minutters gang fra stranden. Hotel Haffner ligger kun 3 minutters gang fra promenaden i Sopot. Det har et luksurøst spa- og wellness-center med swimmingpool, sauna og fitnesscenter og byder på værelser med satellit-tv og gratis internetadgang.

De rummelige værelser på Hotel Haffner har alle aircondition, en velassorteret minibar og skrivebord samt eget badeværelse med bruser eller et stort badekar og badekåber.

Kurophold Polen Hotel Wellness ProVita ul. T. Kosciuszki 17

Hotel Wellness ProVita, Kurophold Polen

Hotel Wellness ProVita ul. T. Kosciuszki 17, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Fabelagtigt 9 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Gæsterne kan slappe af i hotellets eget vandland med swimmingpool, spabad og sauna. Der er desuden 2 legepladser samt udendørs børnebassin.

Hotel Wellness ProVita har smuk have med liggestole og hængekøjer, hvor gæsterne kan slappe af om sommeren. Der tilbydes desuden privat parkering.

Kurophold Polen Dwór Oliwski City Hotel & SPA ul. Bytowska 4

Dwór Oliwski City Hotel & SPA, Kurophold Polen

Dwór Oliwski City Hotel & SPA ul. Bytowska 4, Oliwa, 80-328 Gdańsk, Polen
“”

BOOK – Reserver Kurophold

Dwór Oliwski City Hotel & Spa har til huse i en herregård fra det 17. århundrede, som ligger i en af de mest maleriske dele af trekantsområdet Dolina Radości. Der tilbydes luksuriøs indkvartering med gratis adgang til hotellets spa. Hotellet ligger i rolige og frodige omgivelser, blot 5 km fra centrum af Sopot. Gæsterne bydes velkommen med en sød snack.Spaen har en 15 m lang indendørs swimmingpool, samt spabad, fitnesscenter, saunaer og en kunstig strand. Personalet i receptionen kan arrangere massage- og ansigtsbehandlinger, og derudover tilbydes der stavgang og cykeludlejning.

Kurophold Polen Hotel New Skanpol Dworcowa 10

Hotel New Skanpol, Kurophold Polen

Hotel New Skanpol Dworcowa 10, Śródmieście, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Meget godt 8,1 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 10 minutters gang fra stranden. Hotel New Skanpol ligger i centrum af Kołobrzeg, kun 200 m fra Kołobrzeg Station. Det har et aquacenter med swimmingpool og spabad samt både våd- og tørsaunaer. Der tilbydes desuden gratis WiFi.

Kurophold Polen Hotel Leda Spa ul. Kasprowicza 23

Hotel Leda Spa, Kurophold Polen

Hotel Leda Spa ul. Kasprowicza 23, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Fremragende 8,8 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 9 minutters gang fra stranden. Leda Spa er et unikt boutique-hotel som ligger kun 380 m fra Østersøen. Det byder på rummelige værelser med aircondition, gratis WiFi og LCD-tv med satellitkanaler. Det har også en luksuriøs spa hvor gæsterne kan slappe af.

Gæsterne på Hotel Leda Spa kan slappe af i wellness-centret på 2 etager som bl.a. har en indendørs swimmingpool, en saltgrotte og en rummelig sauna samt et elegant spabad og et solarium.

Om sommeren har Hotel Leda Spa adgang til en privat strand med strandudstyr, omklædningsrum, livreddere og beachvolleybane. Der arrangeres desuden daglige aktiviteter for de yngste gæster.