Kurophold Polen: Indendørs swimmingpool

Indendørs swimmingpool. Kurophold og wellnessophold Polen. Onlinebooking af de bedste wellness ophold i Polen.

Kurophold Polen Hotel New Skanpol Dworcowa 10

Hotel New Skanpol, Kurophold Polen

Hotel New Skanpol Dworcowa 10, Śródmieście, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Meget godt 8,1 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 10 minutters gang fra stranden. Hotel New Skanpol ligger i centrum af Kołobrzeg, kun 200 m fra Kołobrzeg Station. Det har et aquacenter med swimmingpool og spabad samt både våd- og tørsaunaer. Der tilbydes desuden gratis WiFi.

Kurophold Polen Hotel Olympic Grażyńskiego 10

Hotel Olympic, Kurophold Polen

Hotel Olympic Grażyńskiego 10, 43-450 Ustroń, Polen
“Fabelagtigt 9,2 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted har fået en af de bedste karakterer i Ustroń for beliggenheden! Gæsterne synes bedre om den i forhold til andre overnatningssteder i området.

Dette overnatningssted har fået en god karakter for “Valuta for pengene” i Ustroń! Gæsterne får mere for pengene i forhold til andre overnatningssteder i byen.

Kurophold Polen InterContinental Warszawa Emilii Plater 49

InterContinental Warszawa, Kurophold Polen

InterContinental Warszawa Emilii Plater 49, Sródmiescie, 00-125 Warszawa, Polen
“Fabelagtigt 9,2 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Det 5-stjernede InterContinental Warszawa ligger i Warszawas centrum, blot 500 m fra hovedbanegården i Warszawa. Det har luksuriøse værelser med aircondition samt et wellness-center på 43. og 44. etage.

Samtlige værelser på InterContinental har te- og kaffefaciliteter, minibar, satellit-tv samt værdiboks. Nogle af værelserne har desuden udsigt til kultur- og videnskabscentret.

Gæsterne kan benytte den indendørs swimmingpool eller spabadet, der begge har panoramaudsigt over Warszawa. I wellness-centret bydes desuden på sauna og dampbad. Nogle af værelserne har adgang til Executive-loungen, hvor der tilbydes mange fordele i løbet af dagen.

Kurophold Polen IBB Andersia Hotel Conference & SPA Plac Andersa 3

IBB Andersia Hotel Conference & SPA, Kurophold Polen

IBB Andersia Hotel Conference & SPA Plac Andersa 3, Stare Miasto District, 61-894 Poznań, Polen
“Fremragende 8,9 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

IBB Andersia Hotel Conference & SPA er et designhotel, beliggende i det centrale Poznań, kun 10 minutters gang fra Poznań International Fair. Værelserne byder på glasoverdækket badeværelse med gulvvarme samt gratis WiFi.

Der serveres morgenbuffet dagligt i hotelrestauranten Flavoria. Om aftenen serveres der polske og internationale retter, som Flavoria har specialiseret sig i. Lobbybaren på Andersia serverer en bred vifte af vin og drinks. Der tilbydes også roomservice.

Samtlige værelser på IBB Hotel er med aircondition og værdiboks. Der er faciliteter til at lave te og kaffe samt behagelig chaiselong med bord på hvert værelse. Samtlige værelser er lydisolerede.

IBB Andersia Hotel Conference & SPA har et wellness-center med dampbad og en indendørs swimmingpool. Gæsterne kan slappe af i saunaen eller træne i det veludstyrede fitnesscenter.

Kurophold Polen andel's by Vienna House Lodz Ul. Ogrodowa 17

andel’s by Vienna House Lodz, Kurophold Polen

andel’s by Vienna House Lodz Ul. Ogrodowa 17, Bałuty, 91-065 Łódź, Polen
“Fabelagtigt 9,3 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

andel’s Hotel Łódź ligger i det centrale Łódź og byder på spacenter på hotellets øverste etage samt moderne indretning. De rummelige og lyse værelser har aircondition og fladskærms-tv.

Om morgenen kan gæsterne nyde en varieret morgenbuffet med mange sunde valgmuligheder. Restauranten Delight serverer fremragende fusionskøkken.

Samtlige værelser på andel’s er fredelige, og der er minibar samt kaffe- og tefaciliteter. Værelserne har desuden dvd- og cd-afspiller samt værdiboks.

Hotellet har en luksuriøs spa, skySPAce med glasoverdækket swimmingpool med vidunderlig udsigt over byen. Spaen byder desuden på forskellige saunaer, massagebehandlinger og fitnesscenter.

Kurophold Polen Kościuszki 16

Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, Polen

Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, Polen Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Godt 7,7 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Dette overnatningssted ligger 3 minutters gang fra stranden. Det 4-stjernede Hotel Diva Spa ligger i en rolig park ud til havet i Kołobrzeg, 2 minutters gang fra stranden. Hotellet har værelser med balkon og gratis internetadgang. Gæsterne kan slappe af i hotellets spa-center med spa-sauna, spabad, saltgrotte og den store indendørs swimmingpool.

De elegant indrettede værelser på Diva Spa er med værdiboks. De har endvidere alle satellit-tv og eget badeværelse med brusekabine. Der kan lejes strandskærme og liggestole på hotellet. Samtlige værelser er med balkon

Kurophold Polen Ikar Plaza ul. Wschodnia 35

Ikar Plaza, Kurophold Polen

Ikar Plaza ul. Wschodnia 35, 78-100 Kołobrzeg, Polen
“Meget godt 8,3 /10”

BOOK – Reserver Kurophold

Det elegante Ikar Plaza ligger blot 100 m fra sandstranden i Kołobrzeg. Hotellet huser desuden en spa med uden- og indendørs swimmingpools, hvor der tilbydes en vifte af krops- og ansigtsbehandlinger.

De lyse værelser på Ikar er indrettede i varme farver. De har stort eller lille opholdsområde, LCD-tv med satellitkanaler samt balkon.